J&W - Din næste samarbejdspartner​

Virksomhedsprofil

Grundlagt i 1976

Jacobsen & Winding A/S er en professionel murer- og entreprenørvirksomhed med omkring 20 dygtige og engagerede medarbejdere etableret 01.07.07 som en fusion mellem murerfirmaerne Aage Jacobsen A/S i Tarm, der er grundlagt i 1976, og Murermester Per Winding ApS i Borris, grundlagt i 1994. Virksomheden bygger derfor på mange års erfaring inden for byggeri.

Hvad udfører virksomheden?

I virksomheden udføres alle former for byggeri i fag- eller hovedentreprise for vidt forskellige private og offentlige bygherrer. I eget regi udføres jord-, kloak-, beton- og murerarbejder, mens vi til andre arbejder altid benytter anerkendte lokale samarbejdspartnere og underentreprenører.

Vores erfaring af opgaver spænder vidt og bredt

Vores opgaver spænder vidt fra bolig- og parcelhusbyggeri til erhvervs-, institutions- og landbrugsbyggeri, svømmehaller samt spændende renoveringsopgaver. Derudover udfører vi vedligeholdelse og reparationer for private samt til- og ombygninger, lige som vi gennem årene har oparbejdet stor ekspertise i udførelse af nye badeværelser.

Specialiseret i udv. facadeløsninger

Firmaet har desuden specialiseret sig i udv. facadeløsninger med netpuds og isolering og netpuds.

Autoriseret Kloakmester

For at udføre kloakeringsarbejder er Jacobsen & Winding A/S autoriseret kloakfirma og certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol A/S for sikring af lovpligtig ekstern godkendelse og efterprøvning af vores kvalitetsstyringssystem.

Vores lokation

Virksomheden har base i Tarm og Borris og arbejder primært i lokalområdet og omegn inden for en radius af ca. 50 km.

J&W A/S - Et velkonsolideret aktieselskab

Jacobsen & Winding A/S er et velkonsolideret aktieselskab, der ejes af bygningsingeniør Tom Jacobsen og murer og aut. kloakmester Per Winding.

​Vi er medlem af

Jacobsen & Winding A/S er

autoriseret kloakmester​

Jacobsen & Winding A/S 

CVR. nr.: 28302606​

​Vennelystvej 8

6880 Tarm