J&W - Din næste samarbejdspartner​

Værdier

J&W A/S - En troværdig og seriøs samarbejdspartner

Jacobsen & Winding A/S lægger vægt på at være en troværdig og seriøs samarbejdspartner, der er anerkendt, både af kunder og medarbejdere, for at udfører fagligt korrekt kvalitetsarbejde til aftalt tid. Det prioriteres derfor højt, at det arbejde vi leverer, stemmer overens med de aftaler, som vi indgår med vores kunder og lever op til tidens kvalitetskrav. Vi vil desuden altid bestræbe os på, at kunderne er trygge og tilfredse med firmaets ydelser. Kvalitet er for os en tradition.

Fastholdelse af højt kvalitetsniveau

Vi fastholder et højt kvalitetsniveau gennem kontinuerlig kvalitetssikringsarbejde og løbende efteruddannelse af vores medarbejdere, så de altid er opdateret og velkvalificeret. Arbejdet planlægges altid iht. gældende lovgivning såvel håndværksmæssigt som sikkerhedsmæssigt.

Aktiv medspiller

Jacobsen & Winding A/S er endvidere en aktiv medspiller i lokalområdets sports- og kulturliv og støtter det lokale foreningsliv indenfor bl.a. håndbold, fodbold og badminton.

En sikker arbejdsplads

Jacobsen & Winding A/S ønsker en sikker arbejdsplads for alle medarbejdere. Arbejdsmiljøet har stor betydning for glæden ved at gå på arbejde. Alle skal kunne føle sig godt tilpas både psykisk og fysisk. Vi arbejder derfor målrettet for et godt arbejdsmiljø og som et bevis herpå har Arbejdstilsynet tildelt firmaet en grøn smiley.

​Vi er medlem af

Jacobsen & Winding A/S er

autoriseret kloakmester​

Jacobsen & Winding A/S 

CVR. nr.: 28302606​

​Vennelystvej 8

6880 Tarm